Prepareu-vos pel Carnaval!

Consulteu les bases de la Rua General del Carnaval de Barcelona i participeu en una de les festes més populars i divertides del calendari festiu de la ciutat! 

17.01.2011

Disfressa’t, pinta’t la cara, posa’t una màscara ben espectacular i baixa al carrer a ballar i a passar-t’ho bé al ritme de la Rua de Barcelona. El proper 5 de març, l’avinguda del Paral.lel acollirà la tradicional desfilada de la Rua del Carnaval.

Tothom pot participar en la Rua General del Carnaval de Barcelona. Tanmateix hi ha diferents possibilitats per optar a un dels premis que l’organització estableix amb l’objectiu de fomentar la creació artística i la participació ciutadana. Les comparses que vulguin simplement desfilar sense opció a premi també ho podran fer, ja que no és obligatori concursar. Amb tot, caldrà que s’inscriguin prèviament.

Per optar a un dels Premis de la Rua, tant per votació popular com en el cas dels atorgats pel jurat, és obligatori haver-se inscrit prèviament entre el 17 de gener i el 5 de febrer. Afanyeu-vos!

Recordeu que els premis valoraran especialment la temàtica original de la comparsa i la seva elaboració artística, tant per l’originalitat i qualitat de les disfresses com per la coordinació de moviments i coreografies.

Les comparses han de reunir un mínim de 15 persones. Convenceu els de la colla i participeu de manera activa en el gran Carnaval de Barcelona! 

Related files

Comentaris

SUGERENCIA

Una recomendacion muy especial seria realizar el desfile en un horario mas temprano para evitar que talvez llueva y se estropee el trabajo que realizan los participantes y tambien para protegerlos un poco del frio MUCHAS GRACIAS POR TOMAR EN CUENTA ESTA SUGERENCIA

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.