• 19-12-2014 La sala Flyhard segueix fidel als seus principis d’acostar al públic nous dramaturgs catalans d’aquells que encara no són gaire coneguts però que són capaços d’omplir l’escenari i deixar-nos amb la boca oberta. Ho torna a fer amb Tortugues: La desacceleració de les partícules, una obra de Clàudia Cedó que estarà en cartell fins al 29 de desembre.  

   

Carab Friends

Networks

Recomana't

 • 19-12-2014 El programa Ànima de dilluns, 22 de desembre, tanca l’any amb una entrevista a l’actriu Mercè Arànega, una de les intèrprets del muntatge El somni d’una nit d’estiu.  
 • 18-12-2014 Una tria de divuit dels artistes més representatius de la galeria exposen aquests dies les seves obres a l’exposició Col·lectiva de Nadal de l’Espai [b], a Gràcia, on trobareu tot de...
 • 17-12-2014 És Nadal i la música de sempre torna a sonar arreu. Però no tot han de ser els sons de tota la vida, perquè el Nadal, per més que sigui una tradició, també ha de ser susceptible de...
 • 16-12-2014 Dos personatges han decidit dur a terme un acte que canviarà completament el món, però hi ha un tercer personatge en joc que els ho posarà difícil... Us sembla interessant la proposta?...
 • 13-11-2014 L’artista Andrea Torres presenta a la galeria Artevistas Mesmerize, una exploració en imatges de la relació entre feminitat i naturalesa que constitueix tot un exemple de poesia visual....

Últimes entrades

 • 19-12-2014 Potser ja sabeu que el col·lectiu musical Za! ha anat impartint durant aquest any un seguit de tallers d’improvisació a Fabra i Coats Fàbrica de creació i que, a més, ha protagonitzat a la sala Heliogàbal el cicle de concerts Les Nits del Caballo. Ara, però, han portat l’experiència a un altre nivell i es disposen a oferir un concert multitudinari amb tots els músics amb els quals han anat treballant durant aquests mesos.

   

 • 18-12-2014 El segell discogràfic i col·lectiu musical barceloní Desert Pearl Union ocupa per un dia les instal·lacions de l’Hangar i les omple dels ritmes més diversos en una jornada musical protagonitzada pels seus artistes i amenitzada per un poeta contemporani. Us esperen divendres, 19 de desembre.

   

 • 18-12-2014 Potser esteu farts de veure els mateixos quadres penjats de les parets  o potser no feu més que retardar el moment de tornar a pintar per amagar aquella taca d’humitat que una obra d’art bonica taparia perfectament... Sigui quin sigui el vostre cas, del 17 al 21 de desembre, a Miscelänea organitzen la tercera edició de Dress Your Wall, una exposició (del 17 al 19) i mercat d’obra gràfica (dies 20 i 21)  que us convida a vestir a l’última moda les parets del vostre pis.

   

 • 17-12-2014 COMPARTIT FORFREE Com cada any, des de la seva primera edició l'any 2006, l'equip de theCrosingLab ha posat en relació una selecció de projectes plàstics i visuals que treballen al voltant de la corporificació de la imatge.

   

 • 17-12-2014 Un espectacle de dansa al MACBA? No, no és que el museu hagi decidit canviar l’art contemporani per les arts del moviment, sinó que dissabte acull alguns dels ballarins i coreògrafs de demà: estudien al Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre i van a l’atri del museu per mostrar-nos tot el seu potencial.

   

 • 17-12-2014 Si encara no heu visitat mai La Escocesa, un centre de creació barceloní instal·lat en una antiga fàbrica, us esteu perdent una oportunitat per descobrir alguns dels artistes emergents més interessants de la ciutat. Sort que el dijous, 18, i el divendres, 19 de desembre, aquests creadors mostren les seves obres més noves en l’exposició que el centre organitza anualment i que enguany han batejat amb el títol d’El Gabinet del Dr. Frankenstein.