• 21-8-2014 Un espai d’exposicions de Ciutat Vella acull fins al 15 de setembre una mostra en la que el gran protagonista és l’street art. A Fresh Air, però, els dibuixos que habitualment veiem sobre parets i persianes, han entrat a la galeria.

   

Carab Friends

Networks

Recomana't

 • 24/1272013. Edu Verdú, alias Sharman Den, guitarrista i compositor de la formació de rock barcelonina The Walkers, presentarà el seu primer àlbum en solitari, Caravan to Nowhere...
 • 23/12/2013. Aquest dilluns 23 de desembre, últim programa del 2013, entrevistem l’humorista Jose Corbacho, que està de gira amb l’espectacle Corbacho 3G. 
 • 18/12/2013. L'artista francesa Roxane Bert exposa per primera vegada a Barcelona, ​​i ho fa sobre el tema del somni. Les pintures reflecteixen la seva experiència amb el...
 • 17/12/2013. Després de la bona acollida de l'any passat, Dress Your Wall, el mercat dedicat a l'obra gràfica i l'art emergent, torna a Miscelanea per celebrar la seva segona edició els...
 • 16/12/2013. Aquest dilluns, 16 de desembre, entrevistem l’actriu Carme Elias, coprotagonista de l’obra Fum, que ha escrit i dirigit al TNC el dramaturg Josep Maria Miró. 

Últimes entrades

 • 20-8-2014 Ni tan sols a l’agost la Sala Apolo renuncia a donar-se (o donar-nos) un caprici musical i, dins del cicle Caprichos de Apolo, ens porta el líder de la banda Bright Eyes, Conor Oberst, acompanyat de la banda de folk rock Dawes.

   

 • See video

  18-8-2014 Ja heu visitat l’exposició Metamorfosis que es pot veure al CCCB fins al 7 de setembre? Doncs els qui van participar en el workshop Gabinet de curiositats animades que es va organitzar com activitat paral·lela a aquesta exposició sobre animació cinematogràfica, sí. I aquí ens ensenyen algunes de les coses que van aprendre a fer.

   

 • 18-8-2014 La Festa Major de Gràcia porta als incondicionals de l’escena independent tres dies de bona música de la mà del Festigàbal. De la primera nit, la d’ahir diumenge amb La Banda Municipal del Polo Norte, ja us en vam parlar la setmana passada, però avui dilluns i demà dimarts a la nit teniu quatre apostes segures, entre elles l’actuació d’El Petit de Cal Eril (a la foto).

   

 • 15-8-2014 Per segona vegada, l’artista neerlandès Cristiaan Lieverse exposa a la galeria barcelonina Villa del Arte els seus retrats psicològics, unes obres que, amb el títol genèric de Mist, ens proposen un viatge emocional en el qual es desafia el concepte de bellesa convencional.

   

 • 13-8-2014 La Festa Major de Gràcia és pura tradició popular barcelonina, però tot i això, sempre té racons reservats a la modernitat més rabiosa. Divendres, 15 d’agost, teniu una cita al carrer de Mozart amb quatre bandes i artistes d’última generació: Mourn, Wesphere, Esperit! i Vàlius (a la foto).

   

 • See video

  11-8-2014 Si no vau tenir l’oportunitat de participar com a públic a la cita barcelonina amb el festival Pròxims, aquest vídeo us resumeix amb imatges, paraules i música la jornada que es va viure el 18 de juliol passat al CCCB.