• 27-2-2015 En Ricard, un adolescent tímid i amb pocs amics, es passa el dia tancat al garatge de casa seva. Fins que un dia descobreix un llibre, el Ricard III, de Shakespeare i troba un extraordinari paral·lelisme entre la seva vida i la del protagonista de l'obra. És l'argument de Ricard de Tercer, l'obra teatral de Gerard Guix que podeu veure fins al 8 de març a la Sala Beckett.

   

Carab Friends

Xarxes

Recomana't

 • 27-2-2015 El programa Ànima del 33 entrevista aquest dilluns, 2 de març, l’actriu Clara Segura, a punt d’estrenar amb Pablo Derqui Una giornata particolare (a la foto).  
 • 13-11-2014 L’artista Andrea Torres presenta a la galeria Artevistas Mesmerize, una exploració en imatges de la relació entre feminitat i naturalesa que constitueix tot un exemple de poesia visual....
 • 12-11-2014 L’artista uruguaià resident a Barcelona Fernando Lagreca acaba de llançar amb la discogràfica catalana Irregular el seu segon elepé, Control, en el que ens ofereix una nova mostra dels...
 • 11-11-2014 Preneu nota, perquè d’aquí a unes setmanes la podreu veure en directe actuant al cicle Músiques Sensibles del Liceu (13 de desembre). De moment, però, podeu escoltar a la cantant i...
 • 10-11-2014 Oculta la seva identitat sota el pseudònim de Roman Lark però, tot i això, ens vol explicar els moments més destacats de la seva existència. I per tal de fer-ho, ha utilitzat el...

Últimes entrades

 • 27-2-2015 Torna a l'Espai Jove Les Basses el Minifestival, un festival dedicat als sons independents emergents o poc coneguts que va néixer l'any 1995 i que ja porta vint edicions. Grups britànics, escocesos i francesos, a més d'una banda gallega i músics locals com els barcelonins La legendaria familia Stinton (a la imatge. foto: Jorge Delgado) us esperen dissabte, 28 de febrer.

   

 • 27-2-2015 Què tenen a veure, o més ben dit, en què es diferencien el món del surf i la vida urbana? Aquest serà el tema del Surfcity Festival, un festival d'art multidisciplinari que se celebrarà el 14 de març al Convent dels Àngels i al MACBA però que, des de fa uns dies, té un avançament en forma d'exposició al Mutuo Centro de Arte.

   

 • 26-2-2015 Es diu Helena Miquel i potser la coneixeu com a integrant de Delafé y las Flores Azules, però la seva cara menys comercial i coneguda va inspirar, ara fa ja quinze anys, un altre projecte musical: Élena. La banda celebra el seu aniversari com millor ho sap fer: amb música.

   

 • 26-2-2015 Competicions, música, grafits... Tot forma part de l'Skate Day, una jornada dedicada al món de l'skate i tot el que hi té a veure que s'organitza aquest dissabte, 28 de febrer, a l'Espai Jove la Fontana.

   

 • 26-2-2015 El Teatre Nacional de Catalunya (TNC) acull fins a finals de març les representacions de Tirant lo Blanc, adaptació escènica de la coneguda novel·la cavalleresca en català de Joanot Martorell que arriba en un muntatge especialment pensat per seduir el públic jove.

   

 • 25-2-2015 Una xerrada amb un creador especialment innovador i un concert de música electrònica d'alta qualitat. Són els dos ingredients de les sessions DNIT, que un cop al mes combinen sons i experiències professionals a CaixaForum. Aquest divendres, podreu escoltar la cineasta Neus Ballús (a la foto), directora de La plaga, i assistir a les actuacions d'Inga Copeland i Dorian Concept.