• 19-9-2014 Més de quaranta artistes, sis escenaris, quatre dies d’actuacions... Les oïdes més inquietes de la ciutat porten tot un any esperant la festa de la Mercè que arrenca avui, divendres, 19, a tota Barcelona. I és que la Mercè és sinònim de Barcelona Acció Musical, un festival ideal per escoltar noms consagrats però també per fer grans descobriments procedents dels països més diversos. De moment, apunteu-vos a l’agenda noms com Mishima, Filastine, Seward o Klaxons (a la foto).

   

Carab Friends

Networks

Recomana't

 • 19-9-2014 El programa “Ànima” de dilluns, 22 de setembre, entrevista el director Joan Lluís Bozzo pocs dies abans de la nova estrena, al Teatre Victòria, del musical de la companyia Dagoll Dagom Mar...
 • 24/1272013. Edu Verdú, alias Sharman Den, guitarrista i compositor de la formació de rock barcelonina The Walkers, presentarà el seu primer àlbum en solitari, Caravan to Nowhere...
 • 23/12/2013. Aquest dilluns 23 de desembre, últim programa del 2013, entrevistem l’humorista Jose Corbacho, que està de gira amb l’espectacle Corbacho 3G. 
 • 18/12/2013. L'artista francesa Roxane Bert exposa per primera vegada a Barcelona, ​​i ho fa sobre el tema del somni. Les pintures reflecteixen la seva experiència amb el...
 • 17/12/2013. Després de la bona acollida de l'any passat, Dress Your Wall, el mercat dedicat a l'obra gràfica i l'art emergent, torna a Miscelanea per celebrar la seva segona edició els...

Últimes entrades

 • 19-9-2014 COMPARTIT FRESHLAND Et proposem un pla a Barcelona que t'aïllarà del soroll del món i et descobrirà una part de la ciutat una mica amagada. Els que ja viviu a Barna no teniu excusa i els que no, apunteu per quan visiteu la ciutat.

   

 • 18-9-2014 I si, per una vegada el vernís no fos només un instrument per fer lluir una superfície i es convertís en protagonista d’una obra d’art? Amb aquesta idea al cap, el creatiu, il·lustrador i dissenyador d’Esplugues de Llobregat Javier de Riba ha creat les obres que podeu veure a Varnish, a Miscelänea. Molt més que fusta.

   

 • 18-9-1014 Ja sabeu que la principal característica d’una performance és el seu caràcter efímer, però a l’espai d’art del Poble-sec Lacontra s’han preguntat si aquesta afirmació és certa del tot i plantegen els seus interrogants en forma d’exposició, una mostra titulada Relativitats Residuals formada per obres que són, de fet, restes de performances ja realitzades.

   

 • 18-9-2014 La banda que lidera Víctor Partido és, encara, un petit secret de l’escena musical barcelonina, tot i que que molts dels seus enregistraments tinguin ja, per als entesos, la condició de peces de culte. Aquest 2014, el grup ha publicat The Ruins, un disc de pop rock que presenten divendres, 19, en un concert a la sala Music Hall. Si encara no els coneixeu, no deixeu passar l’oportunitat.

   

 • 17-9-2014 COMPARTIT LAMONO Es pot ser creatiu, però, senyors, senyores, la creativitat cal estimular-la i per això hi ha l'escola Seeway, per nodrir-nos amb saviesa pura. Han organitzat unes jornades batejades amb el nom de Movers adreçades a aquests esperits inquiets i creatius que s’ho passen bé movent-se, emprenent i innovant. 

   

 • 17-9-2014 De Canadà, de la Xina, de l’Argentina, de l’Uruguai, del País Basc, de Barcelona... De tots aquests llocs vénen els integrants de Radio Fanjul (a la foto), una banda de músics de carrer que interpreten cançons de mig planeta i que podeu escoltar divendres, 19, a la sala del Poble-sec Lafutura. Atenció que dissabte, 20, encara hi ha una altra actuació: la de la banda de música alternativa Marasma Zibra.