• 25-11-2014 Anòmal, intens, apassionant... Així defineixen els organitzadors The Influencers, el festival que, del 27 al 29 de novembre, torna a omplir el CCCB de les formes més radicals i menys convencionals de l’art modern. Els temes que toquen els artistes que participen enguany van des del folklore digital i la decadència urbana a l’ètica dels trolls. Tothom preparat?

   

Carab Friends

Networks

Recomana't

 • 25-11-2014 Us agrada el Do It Yourself i, per tant, les coses fetes a mà de manera artesana? Sempre teniu un gat que se us va refregant per les cames? Doncs aquesta cita l’han pensat per a gent com...
 • 21-11-2014 El programa Ànima ha estat aquesta setmana amb la veterana actriu Lola Herrera, que estrena al Teatre Romea En el estanque dorado.   
 • 13-11-2014 L’artista Andrea Torres presenta a la galeria Artevistas Mesmerize, una exploració en imatges de la relació entre feminitat i naturalesa que constitueix tot un exemple de poesia visual....
 • 12-11-2014 L’artista uruguaià resident a Barcelona Fernando Lagreca acaba de llançar amb la discogràfica catalana Irregular el seu segon elepé, Control, en el que ens ofereix una nova mostra dels...
 • 11-11-2014 Preneu nota, perquè d’aquí a unes setmanes la podreu veure en directe actuant al cicle Músiques Sensibles del Liceu (13 de desembre). De moment, però, podeu escoltar a la cantant i...

Últimes entrades

 • 25-11-2014 COMPARTIT COOLTURE MAG Zumzeig reforça la seva aposta per les pel·lícules més alternatives amb el nou cicle Cine incalificable. Al novembre el cinema barceloní Zumzeig estrena un nou cicle amb una programació mensual que durarà tot l’any i que oferirà l’oportunitat de veure algunes pel·lícules que no arriben a les sales comercials del país.

   

 • 25-11-2014 Coreògrafs reconeguts i joves valors de la dansa s’han donat cita en el cicle Dansa Ara de La Pedrera, que ha estat organitzat amb la col·laboració del Graner-Mercat de les Flors i que ens ha permés fer un cop d’ull a les creacions més noves de la dansa contemporània catalana. El cicle s’acaba dijous, 27 de novembre, amb la proposta Dansa Real Ja! de Pere Faura, que es desenvolupa en diferents espais de l’edifici de Gaudí.

   

 • See video

  24-11-2014 LA BLOGOSFERA Voleu fer una capbussada en l’ànima barcelonina? Doncs el realitzador Manuel Huerga us ho posa ben fàcil. I és que ha rodat un film documental, el tráiler del qual podeu veure aquí, que promet ser una immersió en la vida de la ciutat i dels seus habitants, en 3D i en un únic pla seqüència de 80 minuts.

   

 • 24-11-2014 Si voleu saber què fan i com treballen les companyies de teatre alternatiu de fora de Catalunya, no us cal sortir de viatge. N’hi ha prou amb què us passeu pel Teatre Tantarantana que, des del 26 d’aquest mes i fins al 14 de desembre, es converteix en una finestra oberta al teatre alternatiu més nou gràcies al cicle Companyies en xarxa.

   

 • 24-11-2014 Videoart, documental de creació, videoinstal·lacions... Tot això ho trobareu a l’Arts Santa Mònica, seu del Flux, un festival de vídeo d’autor que se centra en la creació barcelonina i que, del 25 al 30 de novembre, torna disposat a omplir-nos els ulls de les imatges més innovadores. 

   

 • 21-11-2014 Quan va ser l’última vegada que vau passar pel Sidecar de la plaça Reial? Segur que no fa gaire, perquè la seva programació és un imant que atreu amants de la bona música de tota la ciutat. Ara, a l’exposició De La Vanguardia al Sidecar, a la Fundació Setba, ens expliquen la història del local, on conflueixen el periodisme barceloní, els marines nord-americans i el rock.