• 31-3-2015 El pensament artístic del comissari Manuel Clot arriba a La Capella, la sala d'exposicions on, de l'1 d'abril al 17 de maig, podreu veure l'exposició RéserVoir. Hi trobareu una suggeridora col·lecció de frases, però també les obres d'artistes emergents i consagrats que han tingut relació amb Clot o sintonitzen amb la seva visió de l'art, entre els quals alguns de tan coneguts com Luz Broto, Paco y Manolo o  Carles Congost.

   

Carab Friends

Xarxes

Recomana't

 • 31-3-2015 El jazz és un dels territoris musicals més oberts a l'experimentació i a la recerca de nous llenguatges i noves maneres d'expressar-se. Si esteu farts d'escoltar sempre les mateixes...
 • 27-3-2015 El programa Ànima del 33 entrevista aquest dilluns, 30 de març al pallasso Tortell Poltrona (a la foto), dies abans que s'inauguri una nova edició del festival Circ Cric.   
 • 13-11-2014 L’artista Andrea Torres presenta a la galeria Artevistas Mesmerize, una exploració en imatges de la relació entre feminitat i naturalesa que constitueix tot un exemple de poesia visual....
 • 12-11-2014 L’artista uruguaià resident a Barcelona Fernando Lagreca acaba de llançar amb la discogràfica catalana Irregular el seu segon elepé, Control, en el que ens ofereix una nova mostra dels...
 • 11-11-2014 Preneu nota, perquè d’aquí a unes setmanes la podreu veure en directe actuant al cicle Músiques Sensibles del Liceu (13 de desembre). De moment, però, podeu escoltar a la cantant i...

Últimes entrades

 • 31-3-2015 Si us agraden el cinema d'avantguarda amb intencions artístiques i les propostes més alternatives, comenceu a passar cap a l'Hangar on dimarts, 31 de març, han preparat una vetllada durant la qual es projectaran els films El Quinto Evangelio de Gaspar Hauser (a la foto), d'Alberto García, i el film documental Las más macabras de las vidas, de Kikol Grau.  

   

 • See video

  30-3-2015 LA BLOGOSFERA Si Lewis Carroll hagués nascut al segle XXI, segur que hauria explicat les aventures d'Alícia de la manera que veureu en aquest vídeo, un homenatge en clau de hip hop a aquest clàssic fascinador de la literatura que es va poder veure a l'última edició de la trobada de literatura amplificada Kosmopolis.

   

 • 30-3-2015 Arrenca una nova edició del concurs Sona 9, que enguany fa 15 anys de vida i ho celebra introduint algunes novetats en el seu funcionament. Per començar, organitzen una festa que dimarts, 31 de març, porta a l'Antiga Fàbrica Damm dues bandes que han fet fortuna en aquesta plataforma musical: els Copa Lotus (a la foto) i els Trau.

   

 • 30-3-2015 El músic bisbalenc Jaume Pla, Mazoni, s'ha passat 31 dies: component a l'Arts Santa Mònica, en una performance durant la qual ha estat el músic resident de l'exposició  Popcèntric. Què en deu haver sortit, de tot això? Ho sabreu dimarts, 31 de març, en el concert final d'aquest work in progress.

   

 • 27-3-2015 Recordeu el tema Hyph Mngo? Doncs va ser un dels grans hits del DJ i productor britànic Joy Orbison (a la foto), un dels temes que el van fer famós en el panorama de l'electrònica mundial. El teniu a Barcelona aquest diumenge, 29 de març, posant música a la segona sessió de la temporada del Brunch Electronik que se celebra al Poble Espanyol.

   

 • 27-3-2015 Com viu una societat els canvis que alteren sobtadament algun dels seus àmbits? S'ho ha preguntat un seguit d'artistes contemporanis que, ara, mostren el resultat de les seves reflexions en l'exposició Diàleg 2: Status Alterado que es pot veure a la nova seu del Goethe Institut fins al mes de juny.