• 17-10-2014 Els Lluïsos de Gràcia tornen a organitzar una nova edició de Màgicus, un festival on els mags més joves tenen l’oportunitat de fer-se veure i demostrar el seu talent sobre l’escenari. La Gala de Màgia serà, com cada any, un dels moments més esperats, però hi ha propostes de tota mena que arriben fins i tot... als mercats de la ciutat. Teniu una cita amb la màgia del 17 al 19 d’octubre.

   

Carab Friends

Networks

Recomana't

 • 17-10-2014 El programa Ànima ha entrevistat aquesta setmana l’actor Juan Echanove, que torna a Barcelona amb l’obra Conversaciones con mamá al costat de l’actriu María Galiana.   
 • 16-10-2014 Si les qüestions relacionades amb la identitat us interessen, no deixeu de passar-vos, a partir de divendres, 18 d’octubre, per l’espai d’art del Poble-sec Lafutura perquè, a la mostra...
 • 15-10-2014 La plaça de Catalunya, la plaça de la Universitat, museus de la ciutat... Són només alguns dels espais de Barcelona que apareixen al curt Jeremías, una peça del director Nicos Beatty...
 • 24/1272013. Edu Verdú, alias Sharman Den, guitarrista i compositor de la formació de rock barcelonina The Walkers, presentarà el seu primer àlbum en solitari, Caravan to Nowhere...
 • 23/12/2013. Aquest dilluns 23 de desembre, últim programa del 2013, entrevistem l’humorista Jose Corbacho, que està de gira amb l’espectacle Corbacho 3G. 

Últimes entrades

 • 17-10-2014 Torna l’activitat a la Nau Ivanow després d’un estiu que als addictes a aquest espai cultural del barri de la Sagrera se’ls ha fet molt llarg. Arrenquen amb un concert d’inici de temporada titulat Honoring my Roots que protagonitzen la nord-americana Violetta Curry  i el Jaume Vilaseca Trio. Un vespre del millor jazz. 

   

 • 17-10-2014 Eduard Pagès i Anna Andreu, els dos integrants del duet barceloní Cálido Home són uns incondicionals del DIY, és a dir, del “fes-t’ho tu mateix”, així que s’han aplicat la seva pròpia filosofia i, com volien un festival, n’han muntat un ells mateixos a l’Hangar, el Fest Indeed, que promet ser un dels millors plans plans possibles per passar un dissabte al vespre a Barcelona.

   

 • 16-10-2014 COMPARTIT BCNMES Tècniques de guerrilla que inclouen l’ús d’objectes de la casa per crear música. Combinar Bristol amb Islàndia i Barcelona. Deixar-se influir per Massive Attack, Portishead o Tricky... És el que fa Zoon van snooK, que es mou en el gènere de l’oddtronica.

   

 • 16-10-2014 Les interessantíssimes sessions del cicle Artista vs. Crític segueixen combinant sobre l’escenari del Sidecar l’entrevista distesa i l’actuació musical. Aquest divendres, 17 d’octubre, el crític de MondoSonoro Joan S. Luna conversa  amb una de les bandes més conegudes del post-rock barceloní: The Suicide of Western Culture.

   

 • 16-10-2014 Afanyeu-vos, perquè només teniu fins al diumenge, 19 d’octubre, per veure La norma de l’extinció o, el que és el mateix, la versió del Platonov, una de les obres més conegudes de la dramatúrgia russa, que signa la companyia Ignífuga (a la foto) i que se centra en els personatges més joves de la peça. Txèkhov, rejovenit.

   

 • 15-10-2014 COMPARTIT FRESHLAND MAG Enguany, el CCCB fa vint anys i, per celebrar-ho, organitza vint accions. Una d’aquestes accions és l'obertura, el primer diumenge de cada mes, del Mirador situat a la cinquena planta de l'edifici.